skip to Main Content
Dr. Massing Long Lashes

Dr. Massing Long Lashes

Helemaal blij worden wij van het wimper/wenkbrauwserum van Dr. Massing. Langere, vollere en dikkere wimpers!

Wat doet het? Het activeert de natuurlijke groei van de wimpers. Ze worden zichtbaar langer, voller en sterker na ongeveer 4 tot 6 weken bij dagelijks gebruik. De combinatie van het actieve ingrediënt Isopropyl Cloprostenate (Prostaglandine) en vijf innovatieve werkzame bestandsdelen revitaliseren en stimuleren de wortels van de wimpers, ze verlengen tegelijkertijd de groeifase en gaan het uitvallen van de wimperhaartjes tegen.

Handig om te weten:

  • Het serum kan aangebracht worden op kunstwimpers
  • Goed te gebruiken als een bouwbehandeling na de chemotherapie.
  • Je kunt het serum ook gebruiken om vollere wenkbrauwen te creëren, eerste resultaat is zichtbaar in 2-3 maanden.

Hoe breng je het aan?
1. Reinig voor gebruik de ogen met een milde reiniging en droog de ogen.
2. Breng de vloeistof aan op de wimperrand. Strijk de penseel 5 tot 6 keer langs de rand af voor je het aanbrengt, deze hoeveelheid is voldoende voor beide wimperranden.
3. Wacht tot het vloeistof volledig is opgenomen/droog is. Niet in de ogen wrijven.
DR. MASSING LongLashes alleen op een droge huid aanbrengen. Gebruik het serum eenmaal per dag, bij voorkeur ‘s avonds. De eerste resultaten zijn zichtbaar na 6-8 weken. Wanneer de gewenste wimperlengte is bereikt, kunt u het serum 2-3 keer per week aanbrengen om het effect te behouden.

Uiteraard is het product dermatologisch getest, geschikt voor contactlensdragers. Vrij van kunststoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen).

 

Back To Top