skip to Main Content
Contact

Prins Bernhardlaan 214-216-218
2273 BP Voorburg

Tel: 070-3872272
E-mail: info@magnifique-voorburg.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 17.30 uur Gesloten (schoonheidssalon)
Dinsdag 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 9.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 tot 16.00 (schoonheidssalon) Gesloten (kapsalon)

Afspraak en meer

U bent welkom met en zonder afspraak. In onze kapsalon voor dames, heren en kinderen kunt u ook terecht voor diverse massages, manicures, pedicures, schoonheidsbehandelingen, huidverbetering met IPL of ultrasoon, het zetten van gellak en make-up advies.

Graag tot ziens!

Stuur ons een bericht

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Your Message

  Haal- en Brengservice. Een dagje uit bij de kapper

  Voor veel ouderen is het vervoer een beperking. Met het openbaar vervoer is het niet altijd even makkelijk om op de plaats van bestemming te komen en de taxi gaat vaak boven uw budget.

  In veel verpleeghuizen zit een kapper of komt regelmatig een kapper. De ervaring leert dat niet iedereen tevreden is met de aanwezige kappersfaciliteiten. Voor deze mensen hebben wij een oplossing.

  Wij, van Magnifique Beauty & Wellness in Voorburg, komen u halen en brengen u weer thuis. U kunt bij ons terecht voor de kapper, de schoonheidsspecialiste en voor de pedicure.

  Op maandag en donderdag speciale 65+ prijzen( € 20.50 alleen knippen in plaats van € 29.50).

  Op dinsdag geldt een korting van 25% op manicure, pedicure en gezichtsbehandelingen voor u als 65 plusser.

  Hoe werkt het?
  Het werkt als volgt: U neemt telefonisch of via de e-mail contact met ons op om een afspraak te maken. Nadat wij een dag en tijd hebben afgesproken wordt u 30 minuten voor de afspraak opgehaald door onze chauffeur. Uw rollator en of rolstoel nemen wij gewoon mee. Deze haal- en breng service is helemaal gratis!

  U kunt ons bereiken via:
  Telefoonnummer: 070 – 387 22 72
  E-mail : agnes@magnifique-voorburg.nl

  Erkend leerbedrijf

  Een erkend leerbedrijf is een kapsalon waar alleen personeel werkzaam is dat in het bezit is van een erkend diploma of een erkende opleiding volgt. Er is altijd één erkende trainster aanwezig in de kapsalon. Een erkend trainster is iemand die bij het KOC Nederland hiervoor met succes de opleiding heeft afgerond.

  Magnifique Beauty & Wellness neemt alleen medewerkers aan die een erkende opleiding hebben gevolgd of die een erkende opleiding volgen volgens het leerlingwezen. De leerlingen krijgen trainingen volgens de richtlijnen van de salon, de formule van Magnifique Beauty & Wellness.

  Er wordt opgeleid voor één onderdeel, zoals kleuren of permanenten. In dat onderwerp moet op een model, op school én bij ons in de salon een examen worden afgelegd. Is de medewerker hiervoor geslaagd, dan krijgt zij een certificaat en gaat ze naar het volgende onderdeel. Alleen met een certificaat van onze salon mag deze medewerker die handelingen toepassen op klanten.

  Zo is de kwaliteit altijd gewaarborgd. KOC-Nederland is het kenniscentrum voor uiterlijke verzorging van voetverzorging, schoonheidsverzorging en haarverzorging. Meer over KOC-Nederland vindt u op www.koc.nl

  Magnifique Beauty & Wellness is in 2006 uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van Nederland!

  Back To Top