Skip to content

PMU

Bij de eerste behandeling nemen we samen het intake formulier door en bespreken we de mogelijkheden. We luisteren goed naar jouw verhaal en hierop geven wij advies. We kijken nauwkeurig welke vorm er bij je gezicht past en of er eventueel een correctie nodig is, vervolgens tekenen we de gewenste vorm zorgvuldig uit op de huid . Dan kiezen we samen de kleur voor je uit. De tekening is de basis voor het resultaat dus hier nemen we goed de tijd voor. wanneer we het eens zijn over de kleur en vorm starten we de pigmentatie.

1

Direct na de behandeling

Het pigment is erg donker, donkerder dan gewenst. Dit komt omdat de opperhuid ook vol zit met pigment. Omdat we met het pigmenteren eigenlijk een schaafwondje maken, ontstaat er gedurende de dagen na de behandeling een korstje op de behandelde plek. De korstjes laten binnen een week los en dan is het genezen resultaat zichtbaar. Dit is een stuk lichter en zachter. Ook de vorm oogt nu in zijn geheel zachter. In de weken daarna zal de huid nog verder genezen en het pigment zich beter settelen in de huid, hierdoor zal de kleur weer iets donkerder worden. Vandaar dat er zes weken tussen moeten zitten tot de volgende behandeling plaats kan vinden. Dit geeft de huid de kans om optimaal te herstellen en bereiken we het mooiste eindresultaat!

2

Tweede behandeling

Bij de tweede behandeling herhalen we alles nog een keer. We werken vorm en kleur bij en versterken de kleurintensiteit.

3

Nazorg

Na afloop van de behandeling vertellen we je hoe je de behandelde huid moet verzorgen en krijg je wat zalf mee voor de dagen na de behandeling. Het komt er in het kort op neer dat je de huid goed droog moet houden. Het beste is zo lang de korstjes er nog op zitten. Het is heel belangrijk om hier ook rekening mee te houden tijdens het douchen. Je kan in die eerste week na de behandeling dus even niet zwemmen, naar de sauna enz. Ook is het verstandig om zweten te vermijden, denk hierbij aan sporten. Ook mag je in de eerste week na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Zodra de korstjes er af zijn, mag je alles weer doen. Heel belangrijk is het om de korstjes er NIET vanaf te trekken. Je kunt hierdoor het pigment meetrekken en/of bacteriën in de huid verspreiden.

Ogen

Permanente make-up rond de ogen laten jou ogen niet alleen groter lijken, maar ook veel meer spreken vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt. Een voordeel is ook dat het niet kan uitlopen! Ideaal dus ook bij het sporten, zwemmen of wanneer je in de regen loopt.

Infralash

Wanneer je op een subtiele manier de ogen toch iets meer wil laten spreken. Zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen! Hierbij pigmenteren we alleen in de wimperrand, dus waar de wimperhaartjes zitten. Doordat het pigment tussen de wimperhaartjes in de huid wordt gebracht, lijkt het heel natuurlijk. Infralash kan zowel boven als onder in de wimperrand. Infralash aan de bovenkant zie je niet als het oog gesloten is.

Eyeliner

Bij het zetten van een eyeliner, pigmenteren we ook de wimperrand (Infralash), maar vervolgens zetten we aansluitend hieraan een lijntje tot een stukje boven de wimperrand. Dit kan van dun naar een veel dikkere lijn. Er zijn verschillende soorten eyeliner mogelijk. Eyeliner aan de bovenkant zie je wel als het oog gesloten is, je ziet dan een lijntje boven de wimperrand liggen.

Lippen

Het grote voordeel van Permanente Make Up voor de lippen is dat het nooit afgeeft. Niet bij eten, drinken, zoenen of noem maar op. Door lippen met PMU te behandelen, kunnen we ze ook nog eens wat voller laten lijken. Wanneer de lippen niet helemaal gelijk zijn of als er littekens zijn, kunnen we dit corrigeren of meer symmetrisch maken.

Lip contour

Vanaf ongeveer je 30e, beginnen de lipcontouren heel langzaam te vervagen, waardoor de contouren er minder strak uit zullen zien. Met PMU kun je weer duidelijke lipcontouren creëren. Een beetje kleur op li[contour geeft al snel een mooie, frisse uitstraling.

Lip shadow

We kunnen de eigen lipcontour verbeteren of benadrukken door met een mooie pigmentkleur over de lipcontour heen te gaan. Vervolgens schaduwen we de kleur van de lipcontour een klein stukje naar binnen toe uit zodat de pigmentkleur geleidelijk overgaat in de eigen lipkleur. Dit geeft een mooi zacht, natuurlijk resultaat. Op deze manier zijn de lipcontouren toch wat strakker en duidelijker aanwezig en geeft het iets meer contrast ten opzichte van de gezichtshuid.

Full lips

Hierbij behandelen we de gehele lippen. We beginnen net als bij de Lipshadow met de lipcontour, maar behandelen we vervolgens de lippen ook nog meer naar binnen toe.

Er zijn hele mooie, zachte pigmentkleuren voor een natuurlijke blush maar ook intensere, opvallendere kleuren zijn mogelijk. Wanneer de lippen genezen zijn, is het heel mooi om een transparante gloss of een lippenbalsem aan te brengen. Dit verrijkt de kleur van de PMU en geeft een prachtig vol effect.

Back To Top