skip to Main Content

Magnifique Haarwerken - erkend haarspecialist

Als haar specialist kennen wij het kappersvak als geen ander. Wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, pruiken, haartoevoegingen en haaraanvullingen. Deze combinatie is optimaal voor het adviseren van het kapsel wat het beste bij u als klant past! Doordat wij dagelijks met mensen omgaan die te maken hebben met haaruitval of haarverlies door erfelijke aanleg (Alopecia androgenica), medicijnen (chemokuren) of spontane haaruitval (Alopecia areata tot totale Alopecia) zijn wij hierdoor gespecialiseerd zodat we u kunnen helpen met de bijpassende oplossing.

Onze erkende haarwerkers

Dunner wordend haar
Veel mensen krijgen ermee te maken, dunner wordend haar. Het kan zelfs dat hierdoor de hoofdhuid te zien is. Dat kan u zeker ongelukkig maken. Helemaal niet nodig, want er zijn goede producten op de markt die de haargroei bevorderen en zorgen voor meer volume. En als dat niet voldoende helpt, bieden mooi, natuurlijke en haardelen uitkomst. Wij maken een analyse van uw haar en hoofdhuid en bespreken welke oplossingen het best voor u werken.

Alopecia Totalis
Dit is een aandoening waarbij haarverlies optreedt. Al het haar op het hoofd valt bij deze vorm Alopecia uit. Het wordt meestal als een heftigere variant(pleksgewijs haarverlies)beschouwt. Valt meer dan alleen het hoofdhaar uit(lichaamshaar) dan spreken we over Alopecia universalis. Het treedt vrij plotseling op – bijvoorbeeld als gevolg van stressfactor – maar ook geleidelijk. De precieze oorzaak is niet bekend. Men veronderstelt dat Alopecia totalis een auto imuunstoornis is. Daarnaast worden genetische factoren gesuggereerd. Het komt voor bij mannen en vrouwen en kan tot psychologische en emotionele problemen leiden.

Haaruitval bij chemotherapie
Tijdens chemotherapie is de kans groot dat uw haar uitvalt. Dit haaruitval is tijdelijk: als de medicijnen zijn uitgewerkt, groeit uw haar weer terug. Moet u binnenkort een chemokuur ondergaan? Maak dan alvast een afspraak bij Agnes. Op basis van uw eigen haarkleur, haardikte en kapsel kiezen we samen een haarwerk dat perfect bij u past. Het haarwerk van uw keuze kunt u vrijblijvend bij ons reserveren – de eerste zes weken zelfs kosteloos. Zodra uw haar begint uit te vallen, belt u voor een afspraak. Meestal kunnen we het haarwerk dezelfde dag nog aanmeten.

Semi-maatwerk en maatwerk
Semi-maatwerk is een categorie haarwerken met standaard basissen (het materiaal waar het haar op is geknoopt). Een standaard basis kan gedeeltelijk op maat worden vermaakt zodat de juiste pasvorm wordt verkregen.

Maatwerk is het type haarwerk dat perfect is afgestemd op de persoon. De haarwerkspecialist maakt een mal van het hoofd zodat de pasvorm optimaal is.

Semi-maatwerk en maatwerk zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten. De haarsoorten lopen uiteen van hoogwaardige synthetische vezels, Vital- en Cyber Hair en diverse soorten echt haar.

Vital Hair en Cyber Hair
Wij hebben in onze collectie diverse soorten synthetisch haar waaronder Vital- en Cyber Hair. Dit zijn twee synthetische haarsoorten die de unieke eigenschappen hebben van natuurlijk haar met de voordelen van synthetisch haar. Uw haarwerkspecialist kan u adviseren welke soort het meest geschikt is voor u. Voor beide vezels gelden een aantal eigenschappen. U kunt de haren wassen en drogen alsof het natuurlijk haar is. U kunt ermee zwemmen, naar de sauna en douchen. De vezel is kleurvast en neemt water op waardoor deze natuurlijk blijft vallen, ook in de regen. De vezels van Vital- en Cyber Hair zijn hittebestendig en kleurvast. Deze vezels zijn stabieler en lichter dan natuurlijk haar en door het structuurgeheugen van de vezels blijft het haar perfect in model, ook na het wassen.

Deze vezels laten zich moeiteloos mengen met echt haar en zijn daardoor uitermate geschikt voor op maat gemaakte haarwerken en aanvullingen. Het haarwerk kan op diverse manieren op de hoofdhuid of aan het eigen haar worden bevestigd.

Niet iedere haarwerkspecialist is een ANKO erkend haarwerkspecialist. Wij wel! We voldoen dus aan een aantal regels.

 • Je kunt bij Magnifique Beauty & Wellness rekenen op gegarandeerde privacy omdat we goed uitgeruste privé behandelstudio’s hebben.
 • Je kunt dus fijn in een rustige privé omgeving je laten informeren en uiteindelijk je haarwerk laten aanmeten.
 • We houden ons aan een gedragscode.
 • Jaarlijks doen al onze haarwerkspecialisten opfriscursussen in het vakgebied.
 • We blijven zo op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van haaruitval oplossingen. Tevens evalueren we elk jaar.
 • We hebben een rolstoeltoegankelijk pand met voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
 • Als haar specialist kennen wij het kappersvak als geen ander. Wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, haartoevoegingen en haaraanvullingen en haartransplantaties voor dames en heren. Deze combinatie is optimaal voor het adviseren van het kapsel wat het beste bij u als klant past! Doordat wij dagelijks met mensen omgaan die te maken hebben met haaruitval of haarverlies door erfelijke aanleg (Alopecia androgenica), medicijnen (chemokuren) of spontane haaruitval (Alopecia areata tot totale Alopecia) zijn wij hierdoor gespecialiseerd zodat we u kunnen helpen met de bijpassende oplossing.

Service en nazorg Magnifique haarwerken
Bij de dienstverlening van Magnifique haarwerken staat persoonlijke aandacht voorop. Dat begint bij de eerste ontmoeting en gaat door tot aan de aanschaf van het haarwerk en/of andere producten, maar ook daarna!

 • Geen wachttijden
 • Advisering en aanmeten haarwerk
 • Inknippen van haarwerk
 • Aanschaf van verzorgingsproducten voor het haarwerk
 • Gratis parkeren bij onze salon in Voorburg
 • Gratis haal en breng service
 • Professionele zorg van ervaren en erkende haarwerker
 • Regelmatig controles en onderhoud van uw haarstuk of haarwerk
 • Wassen of stylen van uw haarwerk.

Als u besluit contact op te nemen, belt u dan met Agnes Karamat Ali, 0683125813 of 070-3872272 zij maakt een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek – binnen 3 dagen. Of als u dat prettiger vindt, kom ik aan huis of in het ziekenhuis.

Stappen plan pruik aanmeten

Welke stappen moet ik nemen voor het aanmeten van een pruik / haarwerk? De standaard pruik is die van synthetisch haar, ook wel confectie haarwerk genaamd. Voor maatwerk haarwerk, waarvoor een mal wordt gemaakt, is een iets aangepast stappenplan van toepassing, die we mondeling met u bespreken. De levertijd is namelijk langer en bepaalde keuzes moeten eerder worden gemaakt. Voor een haarstukje geldt hetzelfde stappenplan als voor een pruik.

Bij uw behandelend arts kunt u een lijst opvragen van gespecialiseerde bedrijven in haarwerken of pruiken. U ontvangt daarbij ook een formulier voor uw zorgverzekeraar. Met dit formulier kunt u een tegemoetkoming vragen van de kosten voor uw pruik/haarwerk of haarstukje. Kijk voor meer informatie op uw polis van u zorgverzekeraar zodat u zeker weet wat u vergoed krijgt.

Als u besluit contact op te nemen, belt u dan met Agnes Karamat Ali, 0683125813 of 070-3872272 zij maakt een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek – binnen 3 dagen. Of als u dat prettiger vindt, kom ik aan huis of in het ziekenhuis.

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met Agnes uw wensen voor een haarstukje, pruik, haarwerk of alternatief. Er is keuze uit honderden modellen en kleuren van echt haar of synthetisch haar. Zij zal u voorlichten over de voor- en nadelen. Samen maakt u een keuze voor een zichtzending van 4 tot 8 soorten pruiken. U maakt direct een nieuwe afspraak om te passen, want de gekozen modellen zijn al 24-48 uur later in huis. Voor maatwerk geldt een levertijd vanaf 10 weken (dit haarwerk is dan ook niet geschikt voor mensen met chemotherapie).

Als de zichtzending binnen is, kunt u de modellen passen. Ik zal u vakkundig adviseren en duidelijk uitleggen hoe ermee om te gaan. U maakt een keuze. U kunt het haarwerk of de pruik ook 3 tot maximaal 6 weken reserveren (wanneer u nog niet zeker weet of haaruitval ook daadwerkelijk zal plaatsvinden). Voor haarstukjes geldt hetzelfde. Dit gebeurt op afspraak.

Na uw keuze kunt u de pruik, het haarwerk of het haarstukje gelijk gebruiken. Waar nodig kan het haarwerk nog in model geknipt worden, zodat het helemaal naar wens is. Zodra een maatwerk haarwerk binnen is (wat zo’n 10-12 weken duurt) kan het haarwerk ook direct worden gebruikt. Voor haarstukjes komt u eens in de zoveel tijd bij ons terug voor onderhoud.

U ontvangt van ons een factuur met de kosten, die u samen met het eerder genoemde formulier kunt opsturen aan uw zorgverzekeraar. Dit formulier moet ook ondertekend zijn  door Agnes Karamat Ali. We kunnen indien gewenst ook de afhandeling van de declaratie geheel voor u verzorgen.

Als u niet tevreden bent over de oplossing die Magnifique Haarwerken u biedt, dan kunt u zich wenden tot De Geschillencommissie Uiterlijke verzorging, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

Digitaal uw klacht indien kan ook direct via www.degeschillencommissie.nl. Of u vraagt telefonisch een klachtenformulier bij hen op (ma t/m vr van 9.00 – 17.00 uur).

Back To Top