Skip to content

Corona update 1 april

Beste klant,                                                                                                  

De maatregelen i.v.m. het coronavirus veranderen in rap tempo. Gisteren dinsdag 31 maart 2020 heeft de minister-president bekend gemaakt, dat onze deuren tot minimaal 28 april gesloten moeten blijven, op straffe van hoge boetes. Het is een onzekere en lastige tijd voor velen van ons.

Aan de andere kant geeft deze gedwongen “thuis-blijf-situatie” mij de ruimte, om over de bedrijfsactiviteiten na te denken en vooral hoe het beter te doen, zodat wij de klanten efficiënter van dienst kunnen zijn.

Ik ben zeer erkentelijk voor de vele mailtjes, berichtjes, telefoontjes, die ik heb mogen ontvangen. Vanuit de grond van mijn hart; dank jullie wel!

Om een ongelooflijke ingrijpende administratieve rompslomp te voorkomen, hebben we de automatische incasso’s voor jouw maandelijkse abonnement nu gewoon door laten gaan.

Na deze draconische periode, compenseer ik dit zeker met jullie op een correcte en gepaste wijze.
Ik hoop dat je ons wilt blijven steunen in deze uitdagende tijd, dit wordt zeer gewaardeerd.

Vooralsnog hoef je niet zonder producten te zitten.

Je kan ongelimiteerd producten voor huid en haar bij ons bestellen. Indien je haar gekleurd moet worden, kan je de verf bij ons bestellen. Wij leveren vervolgens de verf volgens het recept uit jouw dossier en de producten gratis bij je thuis.

Bestellen kan via.

Telefoon: 070 387 22 72  

Mail​​: agnes@magnifique-voorburg.nl

Whats-app: 06-83125813

 

Met vriendelijke groet,

Agnes Karamat – Ali

agnes@magnifique-voorburg.nl

Back To Top