Skip to content

Lieve Klanten,

Het is uitermate teleurstellend, dat wij jullie geen prachtig kerstkapsel hebben kunnen geven en dat wij in 2021 nog langer dicht moeten blijven. Maar het moet wel. Volgens de voorschriften moeten ook kapsalons hun deuren gesloten houden. Door ons daaraan te houden hopen wij een bijdrage te leveren aan het terugdringen van het coronavirus. Deze tweede lockdown vraagt veel van onze branche, maar vraagt bovenal om solidariteit met elkaar.

De abonnementen heb ik stopgezet en deze zullen ingaan op het moment dat wij weer open mogen gaan.

Wij zijn een erkend leverancier voor medische hulpmiddelen dus wij zijn alleen op afspraak open voor haarwerken van de meest noodzakelijke behandelingen en leveringen.

U kunt voor uzelf een thuis verfpakket bestellen in uw eigen kleur. U krijgt van ons alles erbij en kunt de kleur dan zelf opbrengen. De kosten hiervan zijn € 30,00.
U ontvangt bij aflevering een factuur deze kunt u via ideal betalen.

Mocht u producten nodig hebben van de schoonheidssalon of kapsalon kunt u dit mailen naar: agnes@magnifique-voorburg.nl of naar laura@magnifique-voorburg.nl.
Bellen is ook mogelijk: 070-3872272 of appen naar 0683125813.

De lopende afspraken zullen wij vanwege de laatste verlenging helaas moeten verzetten, zodat u weer zeker bent van een plekje, als wij onze deuren weer mogen openen.

Heb nog even geduld en blijf gezond!!

Met vriendelijke groet,

Agnes Karamat Ali

Back To Top