Skip to content

Magnifique beauty & wellness opent nieuwe salon!

Al bijna 30 jaar zit Agnes Karamat-Ali ‘in het vak’. Ze is de trotse eigenaresse van Magnifique beauty & wellness en op dit moment van schrijven aan het verhuizen naar haar, hopelijk, laatste nieuwe stek aan de Prins Bernardlaan 214-216-218. Samen met haar team en alle mensen die hard hebben gewerkt om de verbouwing van en de verhuizing naar haar nieuwe onderkomen mogelijk te maken, opent ze woensdag 15 september officieel haar nieuwe salon. De weg ernaartoe was een bijzondere…

Door Iris Oostlander

“Eigenlijk was het voornemen om flink te verbouwen. Ik had nieuwe wasbakken en comfortabele stoelen besteld, de tekeningen lagen klaar en het werk kon beginnen. Maar toen kwam corona om de hoek kijken”, vertelt de immer charmante haarstylist. “We zijn 5,5e maand dicht geweest. Voor veel ondernemers, ook voor mij uiteraard, een hard gelag, maar ik heb ook de tijd genomen om goed na te denken over de toekomst van mijn salon en haar medewerkers.”

“Op het gebied van haarwerken was de groei enorm. Het is een bijzondere kant van ons vak waar veel vraag naar is. Niet alleen voor mensen met bijvoorbeeld kanker of alopecia, maar ook mensen met erg dun haar en voor heren wiens haarlijn terugloopt. Wij leveren vakwerk, maken alles helemaal op maat en luisteren goed naar de wensen. Daarbij is er voor iedere portemonnee een oplossing en betaalt vaak de verzekering ook mee. Ik durf hardop te zeggen dat wij echt kwaliteit leveren en dat is niet onopgemerkt gebleven. Daarom heb ik ook een ruimte nodig waar mensen ongestoord en ook anoniem terechtkunnen.”

Deze ruimte is mede gevonden in het nieuwe pand aan de Prins Bernardlaan. “En we gaan precies op tijd open, want ik heb gemerkt dat mensen die corona hebben gehad veelal te maken hebben met haaruitval en open plekken. Een enorm naar symptoom van die vreselijke ziekte.”

De nieuwe salon ligt tegenover de huidige, maar is in alle opzichten verbeterd. “Het is niet alleen groter, maar ook overzichtelijker. We blijven de anderhalve meter afstand handhaven, want dat werkt eigenlijk heel prettig en toch kan ons hele team, momenteel zes vrouw sterk, tegelijkertijd laten werken. De medewerkers hebben hun eigen ‘loungeroom’ waar ze zich terug kunnen trekken, ik heb een grote ruimte om cursussen te organiseren want wij blijven altijd up-to-date, er zijn twee schoonheidssalons en het is rolstoelgebruikersvriendelijk. Er is zelfs een apart mindervalidetoilet.”

Het was een spannende tijd. Sowieso om na al die maanden van sluiting te investeren in een geheel nieuw pand, maar ook om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen. “Ja, het was een enorm klus, maar we hebben een geweldig team professionals om ons heen gehad en zelf ook in de avonduren veel kunnen doen!”

Binnenkort mag ze eindelijk verhuizen naar haar nieuwe onderkomen. En het hele team staat te popelen! “Ook voor mijn mensen is het fijn om hier te mogen werken. Het is nieuw, helemaal van nu en we sluiten nu ook op de zaterdag waardoor iedereen ook ‘gewoon’ weekeinde kan vieren. Want mijn medewerkers zijn erg belangrijk voor mij! Oh, en ik ben eigenlijk nog op zoek naar nog meer professioneel opgeleide kappers en kapsters! Ze zijn altijd welkom om binnen te lopen en te informeren naar de mogelijkheden.”

De opening is op woensdag 15 september tussen 16.00 en 20.00 uur en iedereen is welkom voor een rondleiding en een hapje en drankje. In de maand september worden tevens lootjes uitgereikt waarmee op 30 september drie winnaars worden getrokken. De hoofdprijs is een jaar lang gratis knipbeurten! Al met al veel reden om aanwezig te zijn! Uiteraard worden alle coronamaatregelen in acht genomen.

Magnifique beauty & wellness
Prins Bernardlaan 214-216-218
Voorburg

Back To Top