Skip to content

Magnifique Haarwerken in Voorburg heeft de oplossing voor elk haarprobleem

In Nederland heeft bijna 60% van de bevolking te maken met haar- en/of hoofdhuidproblemen. Het belang van gezond en mooi haar is voor velen vanzelfsprekend, maar voor sommigen is dit niet vanzelfsprekend. Voor mensen met haarproblemen kan het een bron van zorgen en onzekerheid zijn.

Deskundig Advies voor Haarproblemen
Magnifique Haarwerken is een gevestigde naam in de wereld van haarwerken, die zich heeft gespecialiseerd in het helpen van mensen die geconfronteerd worden met haaruitval als gevolg van medische behandelingen, genetische aanleg, of andere oorzaken. Het team van Magnifique Haarwerken begrijpt dat elk individu uniek is en dat hun haarverlieservaring dat ook is, met de emotionele impact als gevolg. Daarom bieden ze deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen zich weer zelfverzekerd en comfortabel voelt met hun uiterlijk. Magnifique Haarwerken beschikt over de meest geavanceerde materialen en producten op het gebied van haarwerken en heeft toegang tot de nieuwste technologieën. De uiterst sfeervolle salon beschikt over diverse haarwerkkamers, die de privacy van de klanten garanderen

Erkende en geschoolde haarwerkspecialisten
Magnifique Haarwerken is aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. De ANKO Sectie Haarwerken verenigt zo’n 350 deskundige en erkende haarwerkspecialisten, die zijn getoetst op hun kennis en die continu worden geschoold met de laatste inzichten.

De Dag van het Haarwerk op 10 oktober
“Door op dinsdag 10 oktober een ‘Dag van het Haarwerk’ te organiseren, proberen we meer bekendheid te geven aan deze uiterst deskundige beroepsgroep” legt Agnes van Magnifique Haarwerken uit. “En zo laten wij mensen met haar- en hoofdhuidproblemen weten welke oplossingen er allemaal zijn. Kom op dinsdag 10 oktober -of op een andere dag- vooral bij ons langs voor vragen, advies of een vrijblijvende kennismaking”.

Back To Top