Skip to content

Onze kleurspecialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring

Bij ons werken de beste kleurspecialisten. We laten jouw haar leven. Kies voor een natuurlijke coupe, een stijlvolle balayage of ombrekleuring. Onze kleurspecialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring, waardoor je een perfect advies op maat ontvangt. Hierbij houden wij onder andere rekening met de kleur van jouw huid en ogen, jouw wensen en natuurlijk jouw lifestyle. Eén ding is zeker:

Ombre
Speels, sexy en fashionable: dat is ombre. Ombre is frans voor ‘schaduw’. Bij deze kleurtechniek worden highlights aan de uiteinden (punten van het haar) geplaatst, waardoor er een schaduweffect ontstaat tussen de boven- en onderkant. Hierbij is de bovenkant altijd donkerder dan de onderkant, waardoor je bijna geen uitgroei ziet.

Bronde (Bruine Ombre)
variatie van Ombre. Met behulp van high- en lowlights worden er diverse tinten blond en bruin in de haren aangebracht. Wanneer je een koele tint in je huid hebt, geven astinten een prachtig resultaat. Bij een warmere huidskleur zijn over het algemeen kleuren zoals goud en koper een goede match. wij helpen jou door middel van een uitgebreid kleuradvies de juiste keus te maken.

Balayage
Balayage is een tijdloze techniek, waarbij de verf direct – zonder het gebruik van folies – met een kwast op het haar wordt aangebracht. Doordat de verf halverwege het haar wordt aangezet, ontstaat er een natuurlijk verloop van kleureffect dat prachtig is bij vrouwen met halflang tot lang haar.

Permanente kleuren
Bij Magnifique Beauty & Wellness werken wij met twee type kleuringen: Ammoniakvrije kleuring en met ammoniak kleuring. Een permanente kleur blijft met de juiste verzorging langer mooi. Laat ons een vrijblijvend advies geven voor je dagelijkse verzorging.

Back To Top