Skip to content

Black Friday Deal: Micro en Mesobehandeling normaal € 105,- nu € 60,-

De Micro en Mesobehandeling geeft 80% verbetering van de huidporiën, werkt perfect voor herstel en verbetering van huidhydratatie, zorgt voor zichtbare verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid, pakt lijntjes en rimpeltjes aan en laat de huid voelbaar verstrakken!
Het is een gecombineerde behandelmethode waarbij we met onze Renova apparatuur de huid vacuüm zuigen terwijl er heel fijne kristallen tegen de huid gespoten worden. Dode en oude huidcellen en talg worden weggehaald waardoor de huid meer toegankelijk wordt voor specifieke werkstoffen. De low laser zorgt intussen voor een penetratie van 650 nm om de collageenvezels te stimuleren.

  • De micro zorgt voor intense huidregeneratie, dit leidt tot de stimulatie van nieuwe collageenvezels en een nieuwe huid die gladder en steviger is.
  • Met Meso wordt de huid tijdelijk toegankelijker gemaakt zodat heel specifieke werkstoffen, uit onze hoogwaardige ampullen van renlive, als het ware kunnen worden “ingesluisd” in de huid.

Black Friday Prijs; € 60,00 in plaats van € 105,00. Te boeken of als cadeaubon te koop enkel op 25 november 2022. Als cadeaubon max 1 jaar geldig!

Back To Top