Skip to content

Gegevensbescherming

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarin staan nieuwe regels op het gebied van verwerking van persoonsgegevens en privacy, deze gaan ook gelden in onze sector.

Er dient veilig om te worden gegaan met bescherming van uw gegevens, een onderdeel ervan is veilige electronische communicatie. U zult bijvoorbeeld eventuele digitale facturen versleuteld ontvangen. Indien u bezwaar heeft om de facturen of afspraakbevestigingen via de mail te krijgen, dan horen wij dit graag van u. U krijgt dan een print van ons mee.

Indien u online bij ons uw afspraken inboekt zijn uw gegevens ten alle tijden voor uzelf in te zien via het beheer (1kapper.nl)

Om u tijdens uw bezoeken aan onze salon zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden wij digitaal klantenkaarten bij met daarop uw naam, de behandeling(en) die u bij ons afneemt en eventuele bijzonderheden aan uw huid of haar. Ook houden wij hierop bijvoorbeeld bij welke kleuring u gehad heeft en welke producten u afneemt. Indien er apparatuur bij u gebruikt wordt in de schoonheidssalon houden we bij welke instellingen er gebruikt worden. Wilt u deze gegevens inzien? Dan kunt u contact opnemen met Agnes Karamat – Ali of Laura Schulte.

Back To Top